Čedomir Janjić sa saradnicima obišao je proizvodne pogone kompanije „Don Don“

0
285

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je proizvodne pogone kompanije „Don Don“ koja posluje u zakupljenim pogonima „Žitoprodukta“

 Poseta gradonačelnika Čedomira Janjića kompaniji „Don Don“ protekla je u obilasku proizvodnog pogona, počev od mlina i silosa do pekare gde se dobija gotov proizvod. Kompanija „Don Don“ snabdeva 60% tržišta u našem gradu, a njihovi proizvodi distribuiraju se i u Kikindi i Novom Sadu. U prve četiri godine kompanija „Don Don“ je proizvodnju odvijala samo u mlinu i pekari, a u poslednje dve godine i u silosima, tako da sada zakupljuje celokupan pogon „Žitoprodukta“. Gradonačelnik Čedomir Janjić istakao je da mu je drago što kompanije ima ozbiljne ambicije da proširi svoj posao i ponudio pomoć lokalne samouprave u prevazilaženju prepreka koje donosi stečaj „Žitoprodukta“. Direktor kompanije „Don Don“ Aleš Mozetić istakao je napredak kompanije od kako je pre sedam godina počela proizvodnja i istakao značaj rada mlina i silosa.

Kompanija „Don Don“ trenutno zapošljava dve stotine ljudi, 80 u pekari, 50 u mlinu i silosu, i 60 u spoljnim distribucijskim i komercijalnim delatnostima. Brendovi ove kompanije su „Naše zrno“ i „Tvojih pet minuta“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here