Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se sa načelnikom opštine Srebrenica Mladenom Grujičićem

0
122

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas u Novom Sadu sa načelnikom opštine Srebrenica Mladenom Grujičićem.

U razgovoru je ocenjeno da je Srebrenica otvorena prema Republici Srbiji, koja je do sada pomogla realizaciju značajnih projekata koji su doprineli razvoju te opštine.

Predsednik Mirović je naglasio da Pokrajinska vlada aktivno podržava projekte koji pomažu opstanak i razvoj našeg naroda u zemljama u regionu, te da je spremna da podrži i projekte koji će doprineti razvoju opštine Srebrenica.

Mirović i Grujičić su se saglasili da je saradnja između AP Vojvodine i opštine Srebrenica moguća u brojnim oblastima, s akcentom na privredni sektor, kroz povezivanje privrednika i kompanija, posebno u prehrambenoj i metalskoj industriji.

Sastanku su prisustvovali potpredsednik Pokrajinske vlade Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić, pokrajinski sekretar za poljoprivredu Vuk Radojević, šef predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here