Stovarišta Ogrev u novoj nedeljnoj akciji koja traje od 02. do 09. marta nude lepak za pločice, sobna vrata,gips ploče, ogrevno drvo I još mnogo toga po veoma povoljnim cenama.

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Stovarišta Ogrev kontinuirano vrše ulaganja u objekte i opremu, pa kvalitetan i bogat asortiman robe, uz stalne akcijske popuste, obezbeđuju brojne zadovoljne kupce. Novu nedeljnu akciju predstavio je zamenik šefa Saša Cvejin iz izložbenog salona koji se nalazi u Železničkoj ulici bb.

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujice Vujanova bb. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 17 časova, i subotom od 8 do 14 časova.