Otvoren je Gorenje Studio koji se nalazi na uglu Nemanjine 18 i Bulevara Milutina Milankovića

0
282

Inspirisano potrebama potrošača i željom da im život učini jednostavnijim, u Zrenjaninu je svečano otvoren Gorenje Studio koji se nalazi na uglu Nemanjine 18 i Bulevara Milutina Milankovića.

16.po redu Gorenje Studio otvoren je u Zrenjaninu.Ovaj studio predstavlja izložbu celokupnog Gorenje asortimana. U moderno opremljenom prostoru, kupce očekuje raznovrsna ponuda Gorenje kućnih aparata i kuhinja namenjenih različitim životnim stilovima i potrebama korisnika.U novootvorenom studiju kupci imaju i mogućnost izrade kuhinje po meri tako da svako može kreirati svoju jedinstvenu kuhinju.Nešto više o akcijama rekao je šef marketinga u kompaniji Gorenje, Goran Sorak.

Osim najraznovrsnije ponude kupcima su na raspolaganju i ljubazni prodavci koji će im pružiti sve stručne informacije u vezi sa radom aparata i uslovima kupovine. Posebno označeni Gorenje inovativni i premijum kućni aparati, kuhinje i posuđe dostupni su po jedinstvenim uslovima plaćanja do 36 rata bez kamate i ostalih troškova, uz jedinstvenu proceduru i bez odlaska u banku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here