Na Pedijatrijskoj službi Opšte bolnice Zrenjanin, Baletski studio „Stage”, udruženje „Budimo ljudi” i Kulturni centar Zrenjanina uručili su humanitarnu pomoć prikupljenu održavanjem dečje baletske predstave „Petar Pan”.

0
145

Pedijatrijsku službu Opšte bolnice Zrenjanin posetili su direktor Kulturnog centra Zrenjanin, Goran Marinković sa saradnikom Vladimirom Đurićem, direktor plesnog studia „Stage“, Aleksandra Tot sa decom koja su plesala i predsednik udruženja građana „Budimo ljudi“, Marko Zarubica, koji su ovom prilikom OB uručili donaciju.Načelnik pedijatrijske službe Opšte bolnice “Đorđe Joanović”,dr Tatjana Stanković se zahvalila svim organizatorima ove akcije na značajnoj donaciji i na humanom gestu.

Direktor Kulturnog centra Zrenjanin Goran Marinković istakao je da mu je veliko zadovoljstvo jer Kulturni centar kao društveno odgovorna ustanova učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama kroz projekat “Deca deci”.2003. godine nastao je baletski studio „Stage“. Od samog početka, bavi se vaspitavanjem dece a pored plesa i igre, takođe se bave i humanitarnim radom – organizuju predstave gde sav prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe. Baletska predstava „Petar Pan“  je urađena u produkciji baletskog studija „Stage“ koji je i ove godine odigrao humanitarne predstave i sav prihod namenio deci na bolničkom lečenju.

Udruženje  “Budimo ljudi” postoji od 2012.godine i bavi se humanitarnim radom, Marko Zarubica se ovom prilikom zahvalio svima koji su učestvovali u ovoj humanoj akciji i tom prilikom pozvao i ostala udruženja da se priključe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here