Održana je treća sednica Skupštine Saveza slepih i slabovidih u Zrenjaninu

0
82

U prostorijama Međuopštinske organizacije Saveza slepih i slabovidih u Zrenjaninu održana je treća sednica Skupštine na kojoj su razmatrani rezultati rada protekle godine, tekući problemi kao i planovi za 2018.godinu

Međuopštinska organizacija Savez slepih i slabovidih u Zrenjaninu koja će uskoro obeležiti 70 godina rada i postojanja danas je održala treću redovnu sednicu Skupštine. Kako je rekao predsednik ove organizacije Nenad Vukeljić, Skupština je dobra prilika da se članovi između ostalog upoznaju sa izveštajem o radu organizacije slepih i slabovidih tokom prošle godine ali i da im se predoče planovi rada za 2018.godinu.

Međuopštinska organizacija Savez slepih i slabovidih u Zrenjaninu najstarija je organizacija u Vojvodini a osnovana je 1948.godine. Okuplja preko 300 osoba iz više naseljenih mesta sa teritorije srednjeg Banata. Ove godine će obeležiti 70 godina postojanja a prema rečima predsednika Nenada Vukeljića želja je da se održi svečana akademija gde će biti pozvani saradnici iz Saveza slepih širom Vojvodine i Srbije, iz drugih invalidskih organizacija i raznih ustanova sa kojima sarađuju.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here