U prodavnicama King chicken i Golden Smoljan širom Zrenjanina sve kupce očekuje najkvalitetnije pileće meso

0
241

U prodavnicama King chicken i Golden Smoljan širom Zrenjanina sve kupce očekuje najkvalitetnije pileće meso po najpovoljnijim cenama.

Preduzeće Golden Smoljan DOO se dugi niz godina bavi uzgojem svih vrsta pernatih životinja, a pored toga poseduje i klanicu, pa se u okviru maloprodajnih objekata DOO Smoljan prodaje najkvalitetnije sveže pileće meso, kao i veliki izbor pilećih proizvoda. Dugoročni cilj u procesu razvoja i rasta kompanije je snabdevanje domaćeg tržišta kvalitetnim i svežim proizvodima, sa naglaskom na zdravlje i bezbednost, kao i na principe i vrednosti kao što su svakodnevna kontrola kvaliteta i visoki standard proizvodnje. Trgovac Erdeljan Emina predstavila je asortiman robe.

Pileće meso je idealno za decu i starije ljude. Zbog blagotvornog dejstva na organizam, pileće meso prema preporuci Svetske zdravstvene organizacije, spada među vrste mesa koje bi trebalo često konzumirati. Piletina, odnosno pileće meso izuzetno je zahvalno prilikom obrade u kuhinji, a svaki deo pileta može se pripremiti na mnogo raznih načina. Celokupan asortiman preduzeća Smoljan DOO dostupan je svim kupcima na više lokacija u Zrenjaninu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here