Održana je tradicionalna manifestacija „Smotra muzičkog dramskog stvaralaštva“

0
129

 U organizaciji Predškolske ustanove Zrenjanin u Kulturnom centru održana je tradicionalna manifestacija „Smotra muzičkog dramskog stvaralaštva“.

Ove godine tradicionalna Smotra muzičkog i dramskog stvaralaštva Predškolske ustanove Zrenjanin trajala je dva dana. U prvom delu održanom u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“  mališani su pokazali dramsko umeće, dok su u drugom delu koji je održan u Kulturnom centru Zrenjanin mališani prikazali najzanimljivije programe koje su sa svojim vaspitačima kroz igru i pesmu stvarali  ove školske godine. Specijalni gosti zrenjaninskih vršnjaka bila su deca iz vrtića “Naši biseri” iz Kanjiže. Publika je imala priliku da uživa i u horu Muzičke škole na čelu sa diregentkinjom mr Senkom Milisavljević. Organizator kulturnih aktivnosti Predškolske ustanove, Stanka Kovrlija, rekla je nešto više o ovoj manifestaciji.

U narednom periodu mališane iz Predškolske ustanove očekuje niz manifestacije kao što su odlazak na festival u Smederevo i Bečej, zatim Dani predškolaca jedna završna priredba na otvorenom koja predstavlja promocije dece i vaspitača, Sportski dan koji se tradicionalno organizuje već 15-20 godina i održava se na terenima vojnog stadiona kao i još mnogo toga.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here