Lider SRS prof. dr Vojislav Šešelj ocenio je da je zahtev poslanice Nove stranke Marinike Tepić za zabranu Srpske radikalne stranke glupost

0
181

Lider Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj ocenio je danas da je zahtev poslanice Nove stranke Marinike Tepić za zabranu Srpske radikalne stranke glupost i potvrdio da joj je izrekao uvrede, ali samo kao odgovor na njeno vređanje.

 „Srpska radikalna stranka je uredno, u skladu sa zakonom prijavila svoj javni skup u Hrtkovcima, za 6.maj u nedelju u 11 časova. Naš nadležni predsednik okružnog odbora Vojislav Kulačanin, predsednik sremskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke dobio je  rešenje Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici po kome se zabranjuje održavanje javnog okupljanja“ rekao je prof.dr Vojislav Šešelj na početku  konferencije za novinare u Skupštini Srbije.

Prof.dr Vojislav Šešelj je odgovarajući na pitanje novinara rekao da je “glupost što je poslanica Nove stranke zatražila zabranu rada Srpske radikalne stranke jer je to apsolutno bez osnova.

Predsednik Crpske radikalne stranke  je ponovio da učesnici skupa u Hrtkovcima neće  ni prilaziti katoličkoj crkvi .

Prof. dr Vojislav Šešelj je dodao da “radikali nikoga neće tražiti po kućama. Tog dana nećemo tražiti u Hrtkovcima  ni Čanka, možda ćemo ga naći na nekom drugom mestu, ali u Hrtkovcima ja vam garantujem da ga nećemo tražiti“, naglasio je na kraju obraćanja novinarima predsednik Srpske radikalne stranke.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here