Gradonačelnik Zrenjanina obišao je zrenjaninska kupališta, peskaru i bazen

0
195

Gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić, u društvu svojih saradnika, obišao je zrenjaninska kupališta, peskaru i bazen. Radovi na peskari se privode kraju, a u petak, 15. juna nas očekuje i zvanično otvaranje kupališne sezone.

Zrenjaninsko more, iliti peskara, polako ali sigurno poprima konačan izgled pred otvaranje kupališne sezone, u petak, 15. juna, kada će i zvanično svim građanima biti dozvoljeno kupanje, a moći će i da uživaju u mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Radovi se privode kraju, a baš kao i prethodnih godina, tako i ove, grad Zrenjanin uložio je velika sredstva kako bi ova lokacija izgledala što bolje, primamljivije i kvalitetnije. To je potvrdio i gradonačelnik, Čedomir Janjić, koji je u društvu svojih saradnika obišao ovo kupalište.

Delegacija lokalne samouprave obišla je i zrenjaninski bazen, a istaknuto je da je bezbednost uvek bila i ostaće na 1. mestu, te će tako i ove godine, 8 čuvara spasioca biti zaduženo za očuvanje iste na ovom zrenjaninskom kupalištu.

Veoma je važno da se svi građani pridržavaju pravila ponašanja i reda na svim kupalištima, prvenstveno zbog svoje, ali i zbog bezbednosti svih kupača. Čistoća kupališta takođe je važna. U petak se otvaraju kapije i zrenjaninskog bazena i peskare, a očekuje nas i pregršt zanimljivih sadržaja, takmičenja, manifestacija, što svakako govori u prilog tome da će ovo leto u našem gradu svakako biti za pamćenje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here