Kompanija “Smoljan” DOO svakodnevno doprema sveže pileće meso i pileće prerađevine koje možete kupti u prodavnicama “Golden Smoljan” i “King Chicken”

0
398

Kompanija “Smoljan” DOO iz Žablja svakodnevno doprema sveže pileće meso i pileće prerađevine koje možete kupti u prodavnicama “Golden Smoljan” i “King Chicken” širom grada Zrenjanina.

Kompanija Smoljan DOO sa sedištem u Žablju bavi se uzgojom, preradom i distribucijom svežeg pilećeg mesa i pilećih prerađevina. Dugoročni cilj u procesu razvoja i rasta kompanije je snabdevanje domaćeg tržišta kvalitetnim i svežim proizvodima, sa naglaskom na zdravlje i bezbednost, kao i na principe i vrednosti kao što su svakodnevna kontrola kvaliteta i visoki standard proizvodnje. Isporuka mesa vrši se iz sedišta kompanije koje se nalazi u Žablju, a koje posluje u skladu sa HACCP standardom koji garantuje bezbednost proizvoda kao i postojan kvalitet. Robu prati sva potrebna dokumentacija- otpremnica i veterinarsko uverenje, a pileće prerađevine prave se isključivo od pilećeg mesa i  nalaze se u u specijalnoj ambalaži. Prodavnicu King Chicken u Baranjskoj ulici 18 predstavila je trgovac Eržika Pakaj.

Vrhunske proizvode od piletine koje proizvodi kompanija Smoljan DOO iz Žablja možete pronaći širom Vojvodine. Distribucija svežeg pilećeg mesa i pilećih prerađevina zastupljena je u Vršcu, Žitištu, Bečaju, Žablju, dok na teritoriji Zrenjanina posluje više objekata u naslju Mužlja, na Zelenom polju, na glavnoj zrenjaninskoj pijaci i u okviru mlečno mesnih sala na bagljaškoj i pijaci na Lesnini. Radno vreme prodavnica Smoljan kompanije je od ponedeljka do subote u terminu od 7 do 20h i nedeljom od 7 do 12h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here