Stovarište Ogrev pripremlo je akciju za sve svoje kupce tokom koje po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, lepak, kreč, cement, i još mnogo toga za kompletno opremanje vašeg doma.

 U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović  grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Stovarišta Ogrev kontinuirano vrše ulaganja u objekte i opremu, pa kvalitetan i bogat asortiman robe, uz stalne akcijske popuste, obezbedjuju brojne zadovoljne kupce. U akciji koja će trajati od 22. do 29. juna po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Svim kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja. Svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinski,  čekovima građana na 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekom, kao I svim vrstama platnih kartica. Stovarište Ogrev nudi svojim potrošačima kupovinu kompletnog asortimana robe sa prevozom. Stovarišta Ogreva nalaze se u Železničkoj ulici bb,na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova, I subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima radnim danima od 7:30 do 15:30 I subotom do 7:30 do 13:30 časova.