Nagrade za učenike generacija

0
107

Organizacija “Svetosavlje”, u Sali Narodnog pozorišta, dodelila je nagrade najboljim učenicima osnovnih I srednjih škola.

Sada već tradicionalno, organizacija „Svetosavlje“, uručila je nagrade učenicima generacije. U Sali Narodnog Pozorišta, upriličena je Vidovdanska akademija, a predsednik organizacije Svetosavlje, Dragan Vidaković, čestitao je najboljima.Pred ovim mladim ljudima je izbor, koja srednja škola ili pak, koji fakultet. Pitali smo neke od njih koliko im znači ovo priznanje i koliko je truda uloženo.

Po prvi put ove godine, organizacija „Svetosavlje“ nagradila je i najboljeg profesora, a kako se navodi, to će biti praksa i narednih godina. Cilj davanja priznanja najboljim đacima je promovisanje vrednosti koje imaju, a to su trud, rad, zalaganje i izuzetno zalaganje. Pored ovih priznanja, „Svetosavlje“ svake godine obezbeđuje stipendije đacima koji imaju dobre rezultate a potiču iz socijalno ugroženih porodica,te i na taj način ističu elementarne i suštinske vrednosti jednog naroda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here