Milojko Pantić: “Predsednik Fudbalskog saveza Srbije nije izabran nego je on postavljen na mesto prvog čoveka srpskog fudbala zbog svojih ranijih ‚‚zasluga‚‚.”

0
147

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije nije izabran nego je on postavljen na mesto prvog čoveka srpskog fudbala zbog svojih ranijih ‚‚zasluga‚‚ – rekao je sportski novinar i komentator Milojko Pantić

U  jednom nedavnom razgovoru sportski novinar i komentator Milojko Pantić je rekao “da je u Rusiji na svetskom prvenstvu u fudbalu došlo na naplatu to što je politički štićenik smenio selektora Slavoljuba Muslina, koji je Srbiju vodio kroz kvalifikacije, i na njegovo mesto postavio stručnjaka bez dana radnog staža, koji čak nije bio trener pionira. To su ta slomljena krila srpskih orlova.” Pantić je naveo i da  je uplitanje politike u fudbal u Srbiji zapravo pokopalo srpski fudbal. Kako dalje i gde je izlaz iz krize reprezentacije Srbije, pitali smo Milojka Pantića.

Svetska fudbalska federacija – FIFA objavila je poslednju rang listu pred početak Mundijala. Fudbalska reprezentacija Srbije napredovala je za jedno mesto i nalazi se na  34. mestu na svetu. Naša zemlja se nalazi  ispred Ukrajine, Australije i Irana, a iza Venecuele, Paragvaja i Republike Irske.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here