Najnovija ponuda stovarišta Ogrev

0
125

Iz ovonedeljne ponude stovarište Ogrev izdvaja: pločice, glet masu, mineralnu vunu, cement, sobna vrata, blok za zidanje I još mnogo toga po veoma povoljnim cenama.

Sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogreva, na jednom mestu kompletan građevinski materijal,elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. U akciji koja će trajati od 13. do 20. jula po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Kvalitetnim asortimanom robe, uz stalne akcijske popuste, kupcima su u ponudi i različiti oblici plaćanja Sva kupljena roba može se platiti penzionim čekom, čekovima na 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i svim vrstama platnih kartica. Prodajni objekti Ogreva nalaze se na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19h, subotom od 8 do 14h a u Melencima od 7:30 do 15:30 radnim danima i subotom od 7:30 do 13:30. Sve potrebne informacije mogu se dobiti putem brojeva telefona: 563 120 i 563 240.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here