Mirović u poseti bolnicama

0
112

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je da će radovi na rekonstrukciji dela Opšte bolnice Pančevo, za šta je Pokrajinska vlada izdvojila 500 miliona dinara, biti završeni do kraja oktobra.

Predsednik Mirović je nakon obilaska Internističkog bloka Opšte bolnice Pančevo, rekao novinarima da je „na rekonstrukciji dela pančevačke bolnice, u fizičkom delu, urađeno  tri četvrtine posla’’ i da očekuje ‘’da do kraja oktobra sve bude završeno kako bi objekat bio stavljen u funkciju“.

Direktor Opšte bolnice Pančevo dr Slobodan Ovuka rekao je da se u tu bolnicu nije ulagalo 50 godina i zahvalio je Pokrajinskoj vladi što je prepoznala njihove potrebe i obezbedila značajna sredstva kako bi građani tog dela Banata imali kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu zaštitu.

Predsednik Pokrajinske vlade tokom dana obišao je rekonstruisani objekat Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“ kao i radove na rekonstrukciji dela objekta Specijalne bolnice za plućne bolesti „Dr Budislav Babić“ u Beloj Crkvi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here