Predstavljamo vam najnoviju akciju stovarišta Ogrev

0
78

Stovarište Ogrev u ovonedeljnoj akciji izdvaja za vas: sušače za kupatila, brodski pod, gips ploče, blok za zidanje i još mnogo toga po najpovoljnijim cenama.

Sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogreva, na jednom mestu kompletan građevinski materijal,elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj.U akciji koja će trajati od 27.jula do 03.avgusta po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Kvalitetnim asortimanom robe, uz stalne akcijske popuste, kupcima su u ponudi i različiti oblici plaćanja.Sva kupljena roba može se platiti penzionim čekom, čekovimana 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i svim vrstama platnih kartica. Prodajni objekti Ogreva nalaze se na dobro poznatim adresama Lazarevački drum bb i u Železničkoj ulici bb kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Sve potrebne informacije mogu se dobiti putem brojeva.

telefona: 563 120 i 563 240

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here