Druženje pesnika u okviru manifestacije ” Banatska bajka” uveličala je svojim prisustvom novinarka i urednica lista ” Zrenjanin, Branka Jajić

0
279

Druženje pesnika u okviru manifestacijE ” Banatska bajka” uveličala je svojim prisustvom novinarka i urednica lista ” Zrenjanin, Branka Jajić, koja se prvi put posle tri meseca od nesreće,  pojavila u javnosti.

” Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti”, zajednički je projekat Kulturnog centra Zrenjanina, Turističke organizacije grada Zrenjanina i IP Medija 023. Ove godine planirano je da se održi 66 tematskih večeri različitih kulturnih sadržaja. Čast da otvori pesničko veče u Gradskoj bašti pripala je našoj velikoj i poštovanoj novinarki Branki Jajić, koja je smogla snage da tri meseca nakon nesreće i  zadobijenih teških telesnih povreda, svojim prisustvom oplemeni program i na veliko odušeljenje svih prisutnih uveliča ovu manifestaciju.

Da su  ljubav, vera, nada i volja za životom jači od svake bolesti Branka je još jednom pokazala i dokazala da je najveća među velikima.

Posebno zadovoljstvo zbog dolaska Branke Jajić izrazila je i Maja Pandurov, jedan od organizatora manifestacije ” Banatska bajka”

Druga po redu manifestacija ” Banatska bajka” tokom dva i po meseca trajanja, bogatim umetničkim sadržajima za sve generacuje, predstavlja kulturne potencijale našeg grada, a program ove letnje manifestacije će trajati do 19.avgusta .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here