Prijem za operskog pevača Belu Mavraka

0
92

U Plavom salonu Gradske kuće priređen je prijem za operskog pevača tenora Belu Mavraka i direktora Zrenjaninske filharmonije Romana Bugara

Zrenjaninska filharmonija nastupiće na Trgu slobode, četvrtu godinu zaredom, u okviru tradicionalne manifestacije „Dani piva”. Tim povodom priređen je prijem u Plavom salonu Gradske kuće za direktora zrenjaninske filharmonije Romana Bugara i proslavljenog operskog pevača Belu Mavraka čiji nastup izaziva veliku pažnju javnosti i sigurno će dati posebnu čar ovogodišnjoj manifestaciji. Domaćini prijema i gosti složili su se da će ovo biti pravi spektakl za sve posetioce, ljubitelje ove vrste muzike.Ovo će biti treći nastup Bele Mavraka u rodnom gradu, on je tim povodom izneo svoja očekivanja, kao i uspomene koje ga vezuju za Zrenjanin.

Direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar istakao je ovom prilikom značaj predstojećeg nastupa sa posebnim osvrtom na lik i delo čuvenog Zrenjaninca Bele Mavraka koji se proslavio u svetu muzike.

Ove godine publika će imati priliku da čuje Zrenjaninsku filharmoniju u punom sastavu koja će izvesti 20 numera.

Nema sumnje da će Zrenjaninska filharmonija i ove godine zanimljivim repertoarom privući veliki broj gledalaca. Ovim koncertom otvaraju se programi na Trgu slobode a nastup Zrenjaninske filharmonije počeće u 21h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here