Na ovogodišnjem privrednom sajmu “ZrBizNet”, više od sto domaćih i inostranih izlagača

0
100

Trodnevna privredna manifestacija ZrBizNet počeće u četvrtak, 20.septembra. Reč je o jedinstvenom regionalnom događaju koji će okupiti poslovni svet i pružiti mnoštvo korisnih informacija za bolje poslovanje, otpočinjanje biznisa i za sklapanje partnerstava.

ZrBizNet u Multimedijalnoj sali Gradske kuće najavili su predstavnici lokalne samouprave i organizatori a to su Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Regionalna privredna komora i Opšte udruženje preduzetnika. Vlasnik i direktor Persu marketa, predstavnik generalnog pokrovitelja, Dragoljub Bjeloglav istakao je ovom prilikom vrednosti koje zastupa pomenuta kompanija a koje su značajne za predstojeći sajam ZrBizNet.

 

Sajam ZrBizNet omogućiće privrednicima da upoznaju domaće i inostrane izlagače, B2B sastanke sa najuspešnijim privrednicima iz Srbije kao i umrežavanje. Nešto više o tome rekao je Goran Nešić, ispred Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina.

Tokom tri manifestacijska dana, u periodu od 20. do 22. septembra, u izlagačkom delu u hali Medison učestvovaće više od 100 domaćih i inostranih izlagača, biće organizovan niz korisnih i stručnih predavanja i prezentacija, a organizatori su najavili i brojne druge sadržaje namenjene kako starijim tako i najmlađim sugrađanima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here