Potpresednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić obišao je novoizgrađeni turističko – ribolovački kamp na Potpećkom jezeru kod Priboja

0
151

Potpresednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić obišao je novoizgrađeni turističko – ribolovački kamp na Potpećkom jezeru kod Priboja i tom prilikom je najavio da je dogovorena dogradnja ovog naselja kako bi se povećali smeštajni kapaciteti.

 

Potpresednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić obišao je novoizgrađeni turističko – ribolovački kamp na Potpećkom jezeru kod Priboja. On je tom prilikom izjavio da Ministarstvo radi na tome da zapadnu Srbiju učini jedinstvenom turističkom destinacijom. Ljajić je najavio da je dogovorena i dogradnja ribolovačkog naselja kako bi se povećali smeštajni kapaciteti.

 

Predsednik Opštine Priboj Lazar Rvović je rekao  da je turizam jedno od strateških opredeljenja razvoja Priboja. On je naveo da ono što je Priboju potrebno jesu bolji smeštajni kapaciteti, jer grad ima malo hotelskog prostora za smeštaj svih turista. Prema rečima predsednika opštine, Priboj  će u narednih godinu ili dve biti suštinski veoma bitno odredište na turističkoj mapi Srbije.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here