Prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji, Lidl, otvorio prodavnicu i u Zrenjaninu

0
365

Kompanija Lidl svečano je otvorila prodajni objekat u Zrenjaninu. Već u prvim satima nakon otvaranja kupci su imali priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta.

Simboličnim presecanjem vrpce u ulici Pere Dobrinovića 37, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji. Lidl predstavlja lanac standardizovanih prodavnica koje su građene po novijem konceptu koji podrazumeva moderniji dizajn i veći prodajni prostor. Aleksandra Pindović se, u ime kompanije Lidl,  zahvalila državi i lokalnoj samoupravi na pozitivnoj klimi koja je omogućila da otpočnu poslovanje u Zrenjaninu.

Predstavnici lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem takođe su prisustvovali otvaranju Lidl objekta u našem gradu. Gradonačelnik Janjić je ovom prilikom istakao da je dobra vest što je veliki trgovinski lanac Lidl stigao u Srbiju.

Veliki broj zainteresovanih potrošača je od ranog jutra u redovima čekao otvaranje. Na policama Lidla dočekao ih je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta. U anketi koja sledi pitali smo Zrenjanince kako komentarišu dolazak Lidla u naš grad i kako su zadovoljni asortimanom.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice nastavljaju sa radom svakog dana u nedelji od 08 do 22 časa. Na raspolaganju je širok asortiman proizvoda od čega čak 350 iz domaće proizvodnje a mogu se pronaći i Lidl brendovi koje potrošači do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji. Kao zahvalnost za dobrodošlicu i povodom ulaska na tržište, Lidl je za prve dane rada obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here