Kompanija Lidl svečano je otvorila prodajni objekat u Zrenjaninu. Već u prvim satima nakon otvaranja kupci su imali priliku da se uvere u najbolji odnos cene i kvaliteta.

Simboličnim presecanjem vrpce u ulici Pere Dobrinovića 37, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji. Lidl predstavlja lanac standardizovanih prodavnica koje su građene po novijem konceptu koji podrazumeva moderniji dizajn i veći prodajni prostor. Aleksandra Pindović se, u ime kompanije Lidl,  zahvalila državi i lokalnoj samoupravi na pozitivnoj klimi koja je omogućila da otpočnu poslovanje u Zrenjaninu.

Predstavnici lokalne samouprave na čelu sa gradonačelnikom Zrenjanina Čedomirom Janjićem takođe su prisustvovali otvaranju Lidl objekta u našem gradu. Gradonačelnik Janjić je ovom prilikom istakao da je dobra vest što je veliki trgovinski lanac Lidl stigao u Srbiju.

Veliki broj zainteresovanih potrošača je od ranog jutra u redovima čekao otvaranje. Na policama Lidla dočekao ih je pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta. U anketi koja sledi pitali smo Zrenjanince kako komentarišu dolazak Lidla u naš grad i kako su zadovoljni asortimanom.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice nastavljaju sa radom svakog dana u nedelji od 08 do 22 časa. Na raspolaganju je širok asortiman proizvoda od čega čak 350 iz domaće proizvodnje a mogu se pronaći i Lidl brendovi koje potrošači do sada nisu imali prilike da kupuju u Srbiji. Kao zahvalnost za dobrodošlicu i povodom ulaska na tržište, Lidl je za prve dane rada obezbedio artikle sa izuzetno atraktivnim cenama, po kojima je poznat među potrošačima.