U ovoj emisiji ,,Seoska razglednica’’ pogledajte prilog o manifestaciji pod nazivom ,,Žetelački dani’, koju meštani Mužlje tradicionalno organizuju

0
136

Da bi savesno očuvali višedecenijske tradicije naših predaka i što vernije preneli žetvene običaje na buduća pokolenja, meštani Mužlje tradicionalno organizuju manifestaciju pod nazivom ,,Žetelački dani’’.

I ove godine su mnogobrojni posetioci na žitnom polju pored Sunčanog jezera prisustvovali zanimljivim pratećim programima i izložbama marljivih žitelja ovdašnjeg naselja. Pogledajte u narednim minutima kako je protekla ovogodišnja manifestacija ,,Žetelački dani’’ u naselju Mužlja.

Da bi savesno očuvali višedecenijske tradicije naših predaka i što vernije preneli žetvene običaje na buduća pokolenja, meštani Mužlje tradicionalno organizuju manifestaciju pod nazivom ,,Žetelački dani’’. I ove godine su mnogobrojni posetioci na žitnom polju pored Sunčanog jezera prisustvovali zanimljivim pratećim programima i izložbama marljivih žitelja ovdašnjeg naselja. Pogledajte u narednim minutima kako je protekla ovogodišnja manifestacija ,,Žetelački dani’’ u naselju Mužlja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here