Radovi obustavljeni! Obilaznica poslužila za reklamiranje funkcionera Srpske napredne stranke!

1
2544

Prilikom posete Zrenjaninu 25. oktobra, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović je izjavila da će obilaznica oko Zrenjanina, na koju se čeka decenijama, konačno biti završena.

Tom prilikom je ministarka Mihajlović posetila gradilište obilaznice, i izjavila da će radovi na trasi dugoj 3,7km uskoro biti završeni

 

Četiri dana kasnije ekipa KTV televizije je otišla na lice mesta kako bi se uverili kojom brzinom napreduju radovi na izgradnji obilaznice.

Ne samo da nismo zatekli nikoga od radnika, nego nismo primetili ni jednu od mašina koje su bile tu na dan posete ministarke Mihajlović.

Ko je uklonio Tešku mehanizaciju i zbog čega su radovi na izgradnji obilaznice stopirani, bila su pitanja koja smo pokušali da postavimo gradonačelniku Zrenjanina Čedomiru Janjiću.

Da li su građani Zrenjanina još jednom izigrani i da li je gradilište obilaznice bila samo usputna stanica za samopromociju vladajuće garniture su teme kojima ćemo se baviti u narednom periodu

1 KOMENTAR

  1. Pare su pokrali i nikom nista kao poslednjih 50 god u Srbiji samo veliki LOPOVI uspevaju ali oni zaboravljaju, “TUDJA MUKA NE RANI UNUKA” SVI CE VAM POMERETI U FAMILIJI JEBEM VAM SVE, a narod cuti i treba da cutite da vas jebu kad niste ni za k…c!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here