U stovarištu Bomist možete pronaći neophodan građevinski materijal kao i sve što je potrebno za molerske radove. Bomist posluje na dve lokacije, u ulici Žarka Zrenjanina br.29 i u Železničkoj ulici bb

0
126

Stovarište Bomist nudi kompletan građevinski materijal, a u okviru svog prodajnog prostora poseduje i prodavnicu u kojoj možete pronaći sve neophodno za molere i  molerske radove, uljane, nitro i lakove na vodenoj bazi, , osnovne i završne premaze, razređivače, završne maltere, unutrašnje i spoljne poludisperzije i tonere, pur pene, silikone, šrafovsku robu, i još mnogo toga po veoma povoljnim cenama. Direktor stovarišta Bomist, Mićo Stanić, predstavio je asortiman.

DOO Bomist pored osnovne ponude vrši i usluge građevinskom mehanizacijom prenošenja paletne i rastresite robe kao i usluge transporta u drumskom saobraćaju. DOO Bomist posluje na dve lokacije,  u ulici Žarka Zrenjanina br. 29, i u Železničkoj ulici bb a možete ih posetiti svakog radnog dana od 8 do 16 h kao i subotom od 8 do 14 h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here