Predstavljamo vam ponudu stovarišta Bomist

0
190

U stovarištu Bomist možete pronaći neophodan građevinski materijal kao i sve što je potrebno za molerske radove. Bomist posluje na dve lokacije, u ulici Žarka Zrenjanina br.29 i u Železničkoj ulici bb

Stovarište Bomist nudi kompletan građevinski materijal, a u okviru svog prodajnog prostora poseduje i prodavnicu u kojoj možete pronaći sve neophodno za molere i  molerske radove, uljane, nitro i lakove na vodenoj bazi, osnovne i završne premaze, razređivače, završne maltere, unutrašnje i spoljne poludisperzije i tonere, pur pene, silikone, šrafovsku robu i još mnogo toga po veoma povoljnim cenama. Direktor Bomista, Mićo Stanić govorio je o poslovanju stovarišta Bomist.

DOO Bomist nalazi se u ulici Žarka Zrenjanina 29, a možete ih posetiti svakog radnog dana od 8 do 16 h kao i subotom od 8 do 14 h. DOO Bomist pored osnovne ponude vrši i usluge građevinskom mehanizacijom prenošenja paletne i rastresite robe kao i usluge transporta u drumskom saobraćaju. Za svu kupljenu robu na stovarištu ovog preduzeća postoji mogućnost utovara, prevoza i istovara na željenoj adresi. Plaćanje za kupljenu robu moguće je svim vrstama platnih kartica, kao i čekovima građana, gotovinom ili uplatama na tekući račun preduzeća.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here