U hali sportova Medison održan je 23. sajam zapošljavanja

0
157

U hali sportova Medison održan je 23. sajam zapošljavanja u organizaciji grada I Filijale za zapošljavanje Zrenjanin

 23.sajam zapošljavanja održan je I ove godine u hali Medison, u organizaciji grada Zrenjanina I Filijale za zapošljavanje Zrenjanin. Učesnike I posetioce sajma na samom početku pozdravio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac i tom prilikom im poželio da većina pronađe svog novog poslodavca. Na ovom sajmu predstavio se veliki broj poslodavaca sa nekoliko stotina slobodnih mesta o čemu je nešto više rekla Danica Lazički načelnik odeljenja za posedovanje i planiranje karijere

Na ovogodišnjem sajmu vladalo je veliko interesovanje, a neki od posetilaca izneli su nam svoja očekivanja u vezi sa traženjem posla.

Poslodavci su bili u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i da jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Najviše su se tražili vozači, prodavci, agenti prodaje, promoteri,   magacioneri, komercijalisti, transportni radnici, radnici u proizvodnji, operateri u proizvodnji, mesari, pomoćni mesari, pekari, kuvari, konobari, šivači kože i tekstila, građevinski radnici, bravari, mašinbravari, zavarivači, električari, elektromonteri, poljoprivredni tehničari, grafički dizajner, tehnolozi, menadžeri,  diplomirani inženjeri poljoprivrede, mašinski inženjeri, inženjeri elektrotehnike,  i dr. Nezaposlenima je ovo bila prilika da lakše dođu do posla,  kao I da osim direktnog kontakta sa poslodavcima, dobiju i sve potrebne informacije o aktuelnim programima Nacionalne službe za zapošljavanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here