Zorana Mihajlović obišla radove na izgradnji obilaznice oko Beograda

0
304

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišla je, u društvu ambasadorke Kine Čen Bo, radove na izgradnji obilaznice oko Beograda na deonici od Ostružnice do Bubanj potoka.

Potpredsednica Vlade je, po završetku obilaska radova u levoj cevi tunela Straževica, rekla da se nakon trideset godina nazire završetak beogradskog saobraćajnog prstena, kako bi naš grad bio kao mnoge druge evropske prestonice.

Ambasadorka Čen je rekla da su u prethodnom periodu već postignuti vidljivi rezultati u oblasti infrastrukture, što je u interesu ekonomskog razvoja i Srbije i Kine. Obilaznica oko Beograda, prema njenim rečima,  ima veliki značaj za razvoj grada i sigurno će „Pauer Čajna“ učiniti sve napore da završi posao kvalitetno i u roku.

Ambasadorka je prenela zahvalnost potpredsednici Vlade i njenom timu, koji su dali svu moguću pomoć i podršku kineskoj kompaniji tokom realizacije projekta.

Deonica obilaznice oko Beograda – od Ostružnice do Bubanj potoka, duga je  devetnaest koma pet kilometara, a vrednost radova je dve stotine sedam  miliona evra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here