Karavan radosti i prijateljstva sportskih igara mladih Srbije u Zrenjaninu 21.maja

0
184

“Karavan radosti i prijateljstva sportskih igara mladih Srbije” biće održan 21. maja, u Kristalnoj dvorani u našem gradu, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Karavan radosti i prijateljstva sportskih igara mladih Srbije najavili su pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, generalni sekretar sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar Saveza za školski sport Jovan Lekić, načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević i direktor JU Sportski objekti Bojan Mijatov. U pitanju je najveća sportska manifestacija za decu i omladinu na ovim prostorima, čiji je osnovni cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva. Nešto više o samoj manifestaciji rekao je sekretar Saveza za školski sport Jovan Lekić.

Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura podsetio je da su zrenjaninski sportisti prošle godine stigli do finala i tom prilikom su osvojili brojne medalje a iskoristio je priliku i da pozove zainteresovane da se priključe ovoj sportskoj manifestacii.

Zainteresovani za učešće u Karavanu radosti i prijateljstva sportskih igara mladih Srbije mogu se prijaviti online na zvaničnoj web stranici Sportskih igara mladih, a postoji mogućnost da se prijave izvrše i kod profesora u školama ili kod trenera u klubovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here