Velimir Abramović je održao predavanje pod nazivom ‚‚Tesla i naša stvarnost‚‚

0
346

U okviru festivala Zdrav život koji je održan proteklog vikenda u Zrenjaninu, prof.dr Velimir Abramović  je održao predavanje pod nazivom ‚‚Tesla i naša stvarnost‚‚

U saradnji i pod pokroviteljstvom ZREPOK-a , Udruženje građana “Zdrav Život” iz Zrenjanina organizovalo je u prostoru Kulturnog centra Zrenjanina i u Plankovoj bašti drugi Festival posvećen zdravom životu. Program festivala koji je realizovan tokom dva dana trajanja,  je obuhvatio stručna predavanja i brojne  radionice, pruživši priliku svim zainteresovanima da saznaju više o alternativnoj medicini, o prevenciji bolesti kao i o zdravim životnim navikama. Uoči predavanja koje je održao na Festivalu Zdrav Život,  pokretač Slobodnog univerziteta Srbije, prof.dr Velimir Abramović, je rekao da je posetioce predavanja želeo da zainteresuje o novoj logici lečenja koja je u svojoj suštini revolucionarna.

Prof. Abramović je objasnio i da se  Slobodni univerzitet Srbije bavi dometima i saznanjima iz Tesline hipoteze vremena na osnovu kojih se zalaže i za stvaranje nove civilizacije.

Na festivalu su predavanja održali i stručnjaci i specijalisti iz pojedinih oblasti  iz naše zemlje, Slovenije, Italije,Rusije i drugih zemalja. Ove godine je kao i prošle, akcenat dat oblastima kao što su ishrana i prirodna kozmetika, preko joge, masaže i drugih fizičkih aktivnosti pa do brige o zaštiti životne sredine. Festivalom je, takođe, obuhvaćen bogat dečiji program koji je  imao za cilj da mališane na kreativan i zanimljiv način kroz druženja i radionice upozna sa konceptom zdravog života.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here