Mirović obišao radove na rekonstrukciji gradskog stadiona u Zrenjaninu

0
133

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je grad Zrenjanin i tom prilikom je sa čelnicima lokalne samouprave obišao radove na rekonstrukciji Gradskog stadiona. Vrednost radova je 198 miliona dinara a plan je da budu završeni tokom jula meseca.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je radove na rekonstrukciji Gradskog stadiona u Zrenjaninu, gde je u toku obimna rekonstrukcija. Njega je dočekao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima a obilasku su prisustvovali i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević. Radovi se finansiraju iz budžeta grada Zrenjanina i AP Vojvodine i trenutno je u toku prva faza koja podrazumeva rekonstrukciju atletske staze, postavljanje reflektora, radove na delu parkinga i odgovarajuću komunalnu infastrukturu sa ciljem da zrenjaninski stadion dobije izgled kakav zaslužuje istakao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i dodao:

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić podsetio je da se u Gradski stadion godinama ništa nije ulagalo i istakao je da će, kada rekonstrukcija bude završena, to biti objekat na koji će Zrenjaninci biti ponosni.

Rekonstrukcija stadiona predstavlja jedan od 36 infrastrukturnih projekata za koji je u 2018. godini Pokrajinska vlada opredelila sredstva. Završetkom radova biće zaokružena jedinstvena gradska sportska celina koja obuhvata staru i novu halu sportova – “Medison” i “Kristalnu dvoranu”, kao i Gradski stadion.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here