Ogrev nova akcija

0
116

Stovarište Ogrev u ovonedeljnoj akciji po specijalnim cenama izdvaja pločice, umivaonik, bojler, garažna vrata i još dosta toga.

Stovarište Ogrev, član keramika Jovanović grupe, nudi veliki izbor građe i drvene stolarije, sve za molere i molerske radove, keramičke pločice i sanitarije, sve za demit fasade, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatlski nameštaj. Takođe u ponudi Ogreva možete pronaći hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. I ove nedelje je stovarište Ogrev pripremilo akciju za sve potrošače koja će trajati od 7.do 14. juna.

Stovarišta Ogreva u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujice Vujanova bb. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivanjem brojeva telefona 563 240 i 563 120 za stovarišta u Zrenjaninu i 731 518 za stovarište u Melencima. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 19h kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7,30 do 15,30 h radnim danima i od 7,30 do 13,30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here