Sastanak ujedinjenih demokrata

0
115

U prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu održan je sastanak koji je za cilj imao ujedinjenje Demokratske i Socijaldemokratske stranke u cilju daljeg zajedničkog delovanja.

Sastanku, koji je održan u prostorijama gradskog odbora Demokratske stranke prisustvovali su članovi Demokratske i Socijaldemokratske stranke, a cilj sastanka je bilo ujedinjenje u cilju dalje bliske saradnje i zajedničkog delovanja ove dve stranke kao i Saveza za Srbiju i drugih stranaka koje su proistekle iz nekadašnje velike Demokratske stranke.

Popov je još istakao da je obaveza svih, i starih i novih demokrata, odnosno, svih članova Demokratske stranke od devedesete do danas da uzmu učešće u radu ujeddinjene Demokratske stranke bez obzira na to jesu li sada članovi SDS, DS ili stranke Zajedno za Srbiju ili neke druge stranke koju je DS iznedrila. Alisa Kockar, vršilac dužnosti predsednika GO DS u Zrenjaninu, naglasila je važnost borbe za dostojanstvo i slobodu.

Demokratska i Socijaldemokratska stranka i dalje će imati svoje stranačke organe koji će nastaviti da funkcionišu, ali će raditi u bliskoj koordinaciji te će na taj način ubuduće donositi važne političke odluke. Na sastanku je najavljen i nastavak bojkota sednica Skupštine sve dok se, kako kažu,  dostojanstvo ne vrati u institucije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here