Nova nedeljna akcija stovarišta „Ogrev“

0
151

Iz svoje nedeljne akcije stovarište „Ogrev“ izdvaja umivaonik Inteo 47, kosilicu za travu, čelične merdevine , sobna vrata i druge akcijske artikle po veoma povoljnim cenama. 

Na stovarištima „Ogrev“-a koja se nalaze u Zrenjaninu u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb i u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb možete pronaći graću i drvenu stolariju, sve za molere i molerske radove, keramičke pločice i sanitarije i sve za demit fasadu. U „Ogrevu“ je počela nova nedeljna akcija koja će trajati do 5. jula i tokom ove akcije po veoma povoljnim cenama možete kupiti umivaonik Inteo 47, kosilicu za travu, čelične merdevine, sobna vrata i druge akcijske proizvode.

Roba kupljena na stovarištima “Ogreva” pored gotovine I karticama može se platili I putem administrativne zabrane , čekovima ili putem sindikalne prodaje. Sve bliže informacije vezane za asortiman robe I za plaćanja možete dobiti putem brojeva telefona 563-120 I 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu I na broj telefona 731-518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here