Dom za odrasla i starija lica Starčević

0
384

Dom za odrasla i starija lica Starčević nalazi se u ulici Cara Dušana 54 i korisnicima pruža vrhunsku medicinsku negu, zaštitu i nadzor 24h.

2008.godine u Zrenjaninu osnovan je Dom za odrasla i starija lica Starčević koji se nalazi u širem centru grada. Ovo je prvi licencirani privatni dom za smeštaj i negu starijih lica u Zrenjaninu visoke kategorije. Kvalitet usluge najvažniji je uslov prilikom odabira ustanove, budući da bi korisnici doma tu trebalo da se osećaju kao kod kuće pa se tako u sklopu Doma nalaze sobe koje su prilagođene kako pokretnim tako i nepokretnim osobama a u letnjem periodu korisnicima je na raspolaganju dvorište u okviru kojeg se nalazi letnjikovac koji je idealno mesto za uživanje na otvorenom i relaksaciju. Usluge doma predstavila je direktorka Jelena Starčević.

Dom Starčević korisnicima nudi i prostorije za fizikalnu i radnu terapiju kao i park u kojem korisnici uživaju i provode vreme družeći se.

Korisnicima su na raspolaganju vrhunska medicinska nega, zaštita i nadzor 24h kao i specijalizovani lekari i fizioterapeuti. Ljubazno i stručno osoblje čini sve da dom odiše toplinom i ljubavlju i njihova uloga je pre svega da korisnicima obezbede sigurnost, komfor i zadovoljstvo. Dom za odrasla i starija lica Starčević nalazi se u ulici Cara Dušana 54 a za sve potrebne informacije možete pozvati brojeve telefona: 023 565 531, 060 020 06 56 i 064 014 77 40.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here