Radni sastanak sa novinarima u Kristalnoj dvorani

0
120

U pres centru Kristalne dvorane pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura održao je radni sastanak sa novinarima na kojem je sumirao utiske sa Evropskog prvenstva u košarci za žene i najavio naredna velika sportska takmičenja koja se u narednom periodu očekuju u Zrenjaninu.

U susret 2.julu, Svetskom danu sportskih novinara, pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura upriličio je radni sastanak sa novinarima kojem su prisustvovali i sekretar Sportskog saveza Vukosava Đapić Atanacković i direktor JU Sportski objekti Bojan Mijatov. Oni su ovom prilikom sumirali utiske sa nedavno održanog Evropskog prvenstva u košarci za žene čiji je domaćin bio upravo grad Zrenjanin a najavili su i velika sportska takmičenja koja će se u narednom periodu održati u našem gradu. Pored toga, Salapura je istakao da 5.jula Kristalna dvorana obeležava veliki jubilej, deset godina od otvaranja. Nakon toga osvrnuo se na Evropsko prvenstvo.

Na konferenciji je najavljena i manifestacija Besplatno sportsko leto koju organizuju grad Zrenjanin i Sportski savez grada Zrenjanina, u saradnji sa Savezom za školski sport i Javnom ustanovom “Sportski objekti”. O broju prijavljenih klubova i samoj manifestaciji govorila je generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković.

Na konferenciji su najavljeni mnogobrojni sportski događaji a prvi u nizu biće održan 7.avgusta. Sa Košarkaškim savezom Srbije dogovoreno je da naša muška košarkaška reprezentacija u Zrenjaninu ugosti Irance, u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here