Slava POKS-a Vidovdan

0
211

U prostorijama gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije u petak 28. juna obeležena je stranačka slava Vidovdan. Pored članova stranke prsutni su bili i gosti među kojima su bili i predstavnici drugih političkih stranka.

Članovi gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije su u petak 28. juna u prostorijama svoje stranke obeležili stranačku slavu Vidovdan uz prisustvo članova stranke i brojnih gostiju. Predsednik gradskog odbora POKS Ljubomir Stanisavljev zahvalio se prisutnima što su došli da obeleže zajedno veliki hrišćanski praznik i veoma značajan dan u srpskoj istoriji. On je još jednom, baš za Vidovdan, ponovio da se ovaj pokret zalaže za očuvanje suvereniteta i celovitosti naše zemlje, sa Kosovom i Metohijom u njenim granicama.

Prošlogodišnji kum slave Saša Mirčetić predao je kumstvo novom kumu Draganu Babiću. Obojica ističu da su se pokretu pridružili jer neguje tradiciju, kao i da će se zalagati za propagiranje vrednosti i ciljeva pokreta i njihovo ostvarivanje.

Slavi pokreta prisustvovali su brojni gosti među kojima su bili i predstavnici gradskih odbora stranaka koje deluju u našem gradu pa su tako bili prisutni članovi SVM, SNS, DS, DSS, JS i drugi.

POKS je parlamentarna politička partija monarhističkog opredeljenja, koja je registrovana 17. jula 2017. godine i koja se zalaže za  uspostavljanje ustavne parlamentarne monarhije i za suverenu i celovitu Kraljevinu Srbiju sa Kosovom i Metohijom kao njenim neotuđivim delom, lao i za očuvanje tradicije, duhovnosti i kulturnih vrednosti srpskog naroda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here