Đorđo Žujović o izjavi bivšeg državnog sekretara MUP-a Dragana Markovića

0
300

Član Glavnog odbora Liberalno-demokratske partije Đorđo Žujović je rekao da se izjava bivšeg državnog sekretara MUP-a Dragana Markovića mora uzeti sa rezervom kada je govorio o tome da je sadašnji predsednik Srbije bio prisluškivan.

Bivši državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dragan Marković je izjavio da je Uprava kriminalističke policije 2012.g., u vreme dok je na njenom čelu bio Rodoljub Milović, pokušala da prisluškuje sadašnjeg predsednika Srbije Aleksandra Vučića i još jednog visokog zvaničnika, sada člana vlade. Člana Glavnog odbora Liberalno-demokratske partije Đorđa Žujovića smo pitali da li veruje da je postojao ovakav pokušaj prisluškivanja?

Reagujući na optužbe ministra policije Nebojše Stefanovića koje su iznete na nedavnoj konferenciji za novinare, da nije podneo prijavu protiv Zlatibora Lončara, bivši šef kriminalističke policije Rodoljub Milović je istakao da je na tužilaštvima bilo da nalože ovu istragu. Prema Milovićevim rečima, on je Stefanovićevu policijsku radnu grupu obavestio o svojim saznanjima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here