Kompanija IM Matijević otvara hotel u Beogradu

0
234

Kompanija IM Matijević doo Novi Sad je najavila da će prve goste Garni Hotel Centar NO 1, koji se nalazi u Kolarčevoj Ulici u Beogradu, primiti u petak, 26.jula.

Kako je saopšteno iz kompanije Matijević, Garni Hotel Centar No1 se nalazi u bivšoj zgradi Jugoeksporta, a hotel će  svečano biti otvoren početakom septembra, istovremeno sa zvaničnim otvaranjem i puštanjem u rad saobraćajnice na Trgu Republike.

Jedna od najlepših zgrada u Beogradu, izgrađena davne 1923. godine po projektu najpoznatijeg češkog arhitekte toga vremena Matije Bleha, pre drugog svetskog rata je bila filijala Jugoslovenske banke, da bi 1947. godine postala vlasništvo Jugoeksporta. Nakon kupovine zgrade 2016. godine, IM Matijević doo Novi Sad je uz investiciju od gotovo petnaest miliona eura, ovu reprezentativnu građevinu sagrađenu u duhu akademizma, rekonstruisala i pretvorila u luksuzni hotel sa četiri zvezdice. Prilikom renoviranja, fasada je ostala nepromenjena u odnosu na njen prvobitni izgled i kao takva predstavlja kulturno dobro grada Beograda.

Hotel raspolaže sa šezdeset osam moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitih tipova i veličina, koje su prilagođene zahtevima pre svega poslovnih gostiju, ali i onih koji u Beograd dolaze turistički, a očekuju najviši nivo usluge. Svaka soba i apartman nose prepoznatljivi spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna, koje uz komfor krasi i fantastičan pogled na Trg Republike. Ljubazno i profesionalno osoblje hotela, kao i dodatni sadržaji koji su predviđeni, učiniće da Garni  hotel Centar NO 1 postane omiljeno odredište posetilaca naše prestonice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here