Međunarodna trka kroz Srbiju i kroz opštinu Čajetina

0
238

Domaćin dela etape 59. Međunarodne biciklističke ’’Trke kroz Srbiju’’ koja će započeti 29. jula u Istočnom Sarajevu, 1. avgusta biće opština Čajetina i Zlatibor koji će ugostiti više od sto pedeset biciklista iz trideset zemalja sveta.

Na konferenciji za medije, povodom najave održavanja biciklističke ’’Trke kroz Srbiju’’ je predstavljen program ovogodišnje trke čiji će domaćini etapa biti gradovi i opštine iz Republike Srpske i Srbije: Istočno Sarajevo, Jahorina, Pale, Priboj, Zlatibor, Čajetina, Mionica, Beograd i Požarevac.

Pomoćnik predsednika opštine Čajetina, Marija Jeremić je izjavila da je Međunarodna biciklistička trka kroz Srbiju jedna je od najznačajnih sportskih manifestacija, sa tradicijom dugom osamdeset godina.

Tokom održavanja trke na Zlatiboru, u četvrtak 1. avgusta u periodu od 10 do 11.30 časova biće obustavljen saobraćaj, u delu ulica Miladina Pećinara, Krfska, Jovanke Jeftanović, , Rujanska, Ćaldov put, Sportova i Alekse Popovića. Start i cilj trke planiran je kod restorana Moj zavičaj, zatim trasa ide Rujanskom ulicom, kružnim putem, nastavlja se pored hotela Olimp, hotela Tornik i pored pijace. Nakon Zlatibora, biciklistički karavan će se uputiti ka Mionici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here