Miroslav Vasin: Ocena prvog susreta predstavnika vlasti i opozicije

0
166

Član Glavnog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin je ocenio da posle prvog susreta predstavnika vlasti i opozicije treba očekivati u narednom periodu i prihvatanje svih onih uslova koji su upućeni tokom protesta oko poboljšanja izbornih uslova i stvaranja normalne izborne atmosfere.

Prvi sastanak vlasti i opozicije o izbornim uslovima protekao je, kako su preneli mediji,  u konstruktivnoj atmosferi i najavljeno je da će vrlo brzo biti organizovan novi susret. Sastanak su dok je održavan napustili predstavnik vlasti Vladimir Orlić kao i opozicionari Dragan Đilas, Nebojša Zelenović i Miroslav Aleksić. Kako ocenjuje ovaj prvi susret predstavnika vlasti i opozicije i da li će se on možda pretvoriti i u okrugli sto o izbornim uslovima i izborima 2020. g., glasilo je pitanje koje smo postavili članu Glavnog odbora Demokratske stranke Miroslavu Vasinu.

Sastanak vlasti i opozicije trajao je oko tri sata, a izvršni direktor Fonda za otvoreno društvo, koje je iniciralo taj razgovor, Milan Antonijević, je izjavio da je sastanak bio konstruktivan i da je dobro da se na taj način otvara dijalog. Razgovor predstavnika vlasti i dela opozicije bio je zatvoren, a nakon što je okončan nije bilo izjava za medije političara koji su na njemu učestvovali.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here