Dani pastrmke od 3. avgusta u Ljubišu kod Čajetine

0
127

U subotu 3. avgusta u Ljubišu kod Čajetine biće održani Dani pastrmke, dok je za 3. i 4. avgust na Zlatiboru najavljen Erski kabare.

Selo Ljubiš nadomak Čajetine biće domaćin “Dana pastrmke 2019.” Program će započeti tačno u podne u hotelu “Logos” uz tradicionalni zlatiborski doručak i nastup pevačke grupe “Raspevani Zlatibor”. Za šesnaest časova predviđeno je takmičenje u pripremanju riblje čorbe u seoskom turističkom domaćinstvu “Kukanjac”. Za sedamnaest časova je zakazano svečano otvaranje manifestacije u dvorištu OŠ “Savo Jovanović Sirogojno” uz kulturno-umetnički program, takmičenje u spremanju jela od pastrmke i  takmičenje u tradicionalnim sportskim disciplinama.

Proglašenje pobednika biće obavljeno u osamnaest časova. Organizator manifestacije je Mesna zajednica Ljubiš, a pokrovitelji Opština Čajetina, PD „Zlatiborski Eko Agrar“ DOO, Turistička organizacija Zlatibor i Sportski centar Čajetina.

Zlatibor,odnosno Čajetina će 3. i 4. avgusta biti domaćin i dvodnevnog druženja punog humora i muzike pod nazivom – Letnji ulični erski kabare.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here