Ministarka Mihajlović obišla trasu Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga

0
97

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, je obišla trasu Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga kako bi se uverila da će sve biti spremno za puštanje ove deonice u saobraćaj u nedelju. 

Ona se ovom prilikom sastala sa predstavnicima izvođaca na deonici, sa kojima je razgovarala o dinamici završetka radova.

Mihajlović je ponovila činjenicu svima koji učestvuju u izgradnji ovog auto-puta, da je za Srbiju važan ovaj deo Koridora kao i samo puštanje u saobraćaj deonice od Obrenovca do Čačka.

Ministarka je dodala da nema ništa lepše od toga da se grade putevi i objasnila je da je na Koridoru, kako bi proverila dokle se stiglo sa izvođenjem radova, kao i da se uveri da će sve biti spremno za puštanje auto-puta u saobraćaj u nedelju. Ona je istakla da je Ministarstvo tu, kako bi pružilo i svu neophodnu podršku.

Džang Đijančao, generalni direktor „Čajna Šandong“ ogranka za Srbiju, izvestio je potpredsednicu Vlade o dinamici radova. On je istakao da su svi radovi u završnoj fazi. Trenutno se obavljaju poslovi  na postavljanju ograde, zvučnih zidova i horizontalne signalizacije. Uporedo se radi na košenju trave i čišćenju trase. Đijančao je izrazio uverenje da će sve biti spremno za saobraćaj i pre nedelje.

Deonica Obrenovac-Preljina duga je sto tri kilometra i biće svečano puštena u saobraćaj, u prisustvu predsednika Republike Aleksandra Vučića, u nedelju 18. avgusta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here