U Gradskoj bašti najavljeni 34. po redu Dani piva

0
138

34. Dani piva održaće se od 26. avgusta do 1. septembra u Zrenjaninu na 40 lokacija i obuhvatiće dečje, muzičke, kulturne, sportske i brojne druge programe. Tim povodom održana je konferencija za medija u Gradskoj bašti na kojoj su predstavnici Grada Zrenjanina, Turističke organizacije kao i pojedini izvođači, najavili šta očekuje posetioce. Najpre se prisutnima obratio domaćin, gradonačelnik Čedomir Janjić koji je istakao da su građani Zrenjanina ponosni na tradicionalnu manifestaciju Dane piva kao i na činjenicu da je i mnogobrojni gosti koji dolaze u naš grad prepoznaju.

U ime Turističke organizacije grada Zrenjanina obratio se direktor Zoran Ljubotina koji je istakao da je sve spremno za početak 34. po redu Dana piva.

Kao i svake godine, tako su i ove na konferenciji govorili i pojedini izvođači. Čast da pozdravi prisutne medije imao je Kiki Lesendrić koji je istakao da je na Danima piva nastupao već nekoliko puta. Potom je otkrio da ga za grad Zrenjanin vezuju lepe uspomene a rekao je i šta to publiku očekuje ove godine.

U subotu, 31. avgusta, na Trgu slobode biće održan nastup Novosadskog big benda i zrenjaninske filharmonije. U to ime obratio se dirigent Fedor Vrtačnik.

Zrenjaninska filharmonija sada već tradicionalno otvara muzički program na Trgu slobode. Nastup će početi 29. avgusta u 21h, a direktor Roman Bugar otkrio je u kojoj vrsti muzike će publika uživati.

Organizatori su i ove godine posetiocima pripremili bogat i sadržajan program a svečano otvaranje manifestacije biće održano u utorak, 27. avgusta na Žitnom trgu, tradicionalnom zdravicom kao i nastupima Đorđa Davida i Alena Islamović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here