DOO Tišma – Zaštita od insekata i glodara

0
142

Robna kuća Tišma ove nedelje iz svoje široke ponude posebno izdvaja asortiman koji će vam pomoći da se zaštitite od insekata i glodara

DOO Tišma bavi se veleprodajom i maloprodajom elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i dr. Ove nedelje iz svog širokog asortimana DOO Tišma posebno izdvaja sve ono što vam je neophodno da se zaštitite od insekata i glodara. U ponudi su komarnici na metar, aluminijumske, mikrofiber i samolepljive mrežice za prozore i vrata, lampe protiv insekata, ultrazvučni rasterivači glodara i insekata, lepak za miševe, citronela i baklje protiv komaraca kao i narukvice protiv komaraca u različitim bojama koje se još mogu koristiti i kao nanogice ili gumice za kosu.

Sve ovo možete pronaći na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do15h. Za sve potrebne informacije pozovite brojeve telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here