Prijem za predstavnike i organizatore Međunarodnog simpozijuma ,,Pivo, pivarstvo i hmeljarstvo’’

0
169

U Gradskoj kući upriličen je prijem za predstavnike i organizatore Međunarodnog simpozijuma ,,Pivo, pivarstvo i hmeljarstvo’’.

U okviru manifestacije Dani piva održava se treći po redu simpozijum pod nazivom ,,Pivo, pivarstvo i hmeljarstvo’’ sa međunarodnim učešćem. Prijavljeni su učesnici iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Češke, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije. Tim povodom je u Gradskoj kući upriličen prijem za predstavnike i organizatore simpozijuma a u ime lokalne samouprave prisutne je pozdravio Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika.

Namera organizatora jeste da se simpozijum omasovi i da se prikažu sve aktuelnosti iz oblasti pivarstva ali i da se u čitavu priču uključi i region. Simpozijum pored toga služi za razmenu iskustava u oblasti pivarstva i tehnologije istakao je profesor Viktor Nedović, predsednik Naučnog odbora simpozijuma.

Treći naučno-stručni simpozijum ,,Pivo, pivarstvo i hmeljarstvo’’ otvoren je u ponedeljak 26.avgusta i trajaće do četvrtka, 29.avgusta u sali hotela Vojvodina gde će biti održan okrugli sto kao i pojedinačni susreti učesnika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here