Drugo veče Dana piva obeležilo takmičenje u brzom ispijanju piva i koncerti

0
134

Drugo veče Dana piva obeležilo je tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva nakon čega su usledili koncerti benda Dino Dvornik ekspiriens i Kikija Lesendrića.

Tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva održano je na Žitnom trgu. Ove godine bilo je prijavljeno više muških takmičara koji su želeli da se oprobaju u disciplini najbrže pivopije. Za prva tri mesta grad Zrenjanin će obezbediti vredne novčane nagrade u iznosu od 10, 20 i 40 000 dinara.

Nakon takmičenja u brzom ispijanju piva otpočeo je muzički deo programa. Na binu je izašao bend Dino Dvornik ekspiriens koji čuva sećanje na jednu od najvećih fank i disko legendi sa ovih prostora. Nakon koncerta svoje utiske je preneo pevač Nikola Kerkez.

U 23h počeo je koncert Kikija Lesendrića kojeg je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom. Tokom nastupa mogli su se čuti hitovi poput: Te noći smo se potukli zbog nje, Još jedna pijana noć, Neverna si i mnogi drugi. Uz poznate hitove Kikija Lesendrića publika je uživala puna dva sata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here