Prijem u Gradskoj kući za učesnike međunarodnog rvačkog turnira

0
329

U Gradskoj kući upriličen je prijem za predstavnike rvačkih klubova koji su se proteklog vikenda nadmetali na međunarodnom turniru održanom u našem gradu povodom stogodišnjice rvanja u našem gradu.

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura tokom vikenda upriličili su prijem za predstavnike rvačkih klubova Zagreb, Vindije iz Varaždina, Honved iz Budimpešte i domaćina Proletera, koji su se u našem gradu nadmetali na međunarodnom turniru u rvanju povodom sto godina postojanja rvačkog kluba „Proleter“.  Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac rekao je da je sto godina značajan jubilej, koji je zaslužio da bude obeležen na ovakav način, ali da je to bila i prilika da se našim sugrađanima približi rvački sport.

Predsednik RK „Proleter“ Boban Cekić rekao je da mu je drago što je jubilej njegovog kluba deo manifestacije Dani piva, kao i da se nada da će i rezultatima u narednom periodu osvetlati obraz „Proletera“ i grada Zrenjanina.

Pored turnira vek rvanja u našem gradu obeležen je izložbom u Narodnom muzeju Zrenjanina, Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here