Dame Evrovizije u pratnji NS Big benda i Zrenjaninske filharmonije nastupile na Danima Piva

0
131

U okviru manifestacije „Dani piva“ u subotu 31. avgusta na Trgu slobode u pratnji NS Big benda i Zrenjaninske filharmonije nastupile su Dame evrovizije.

Jelena Tomašević, Nevena Božović, Saška Janković i Bojana Stamenov koje su predstavljale našu zemlju na Pesmi evrovizije nastupile su u subotu 31. avgusta na Trgu slobode u pratnji novosadskog big benda, Zrenjaninske filharmonije i vokalne grupe Disko sisters. Big bend iz Novog Sada nastupio je pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, koji sarađuje sa simfonijskim orkestrima širom sveta, kao i sa svetski poznatim muzičarima i koji je rekao da Dani piva kroz muzička dešavanja neguju i promovišu kulturu i tradiciju svog grada i filharmonije, kao i muziciranje mladih ljudi.

Dame Evrovizije izrazile su veliko zadovoljstvo zbog zajedničkog nastupa sa vrsnim muzičarima okupljenim u big bendu, filharmoniji i sastavu Disco sisters.

Četiri dame raskošnih glasova izvele su brojne domaće i strane hitove pa su se na koncertu mogle čuti pesme Done Samer, Arete Frenklin, Tine Tarner, grupa Euritmics i Abba i drugih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here