DOO Tišma nudi veliki izbor led rasvete

0
155

U doo Tišmi možete pronaći sve za vaš dom, a u ovonedeljnoj akciji izdvajaju veliki izbor led  rasvete koja će dodatno uštedeti električnu energiju u vašem domu.

U najbolje opremljenoj robnoj kući u gradu možete pronaći sve za vaš dom.Doo “TIŠMA” nudi kompletan asortiman kvalitetnog elektromaterijala poznatih brendova, vodovodni i kanalizacioni materijal, širok izbor opreme za kupatilo, kao i kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kućnu tehniku, alat za hobiste i profesionalce, i još mnogo toga.

Svake nedelje DOO Tišma predstavlja nove proizvode iz svoje široke ponude. Ovoga puta izdvaja praktična i kvalitetna rešenja za uštedu električne energije u vašem domu.

U Doo Tišma možete pronaći izuzetnu ponudu led rasvete i sijalica, kao što su led strele pogodne za kuhinjske elemente, spotovi, trake i led lampe.

Jedna od glavnih prednosti u odnosu na standardne sijalice, jeste ta što LED svetiljke za istu snagu daju mnogo više svetlosti.

Takođe, jačina svetlosti koju ispušta ova sijalica uvek ima konstantnu vrednost, što nije slučaj kod standardne sijalice.

Led tehnologija je osvojila svet, pa i vaš dom može zablistati ukoliko vašu rasvetu zamenite led panelima ugradnim ili nadgradnim, ili ugradnim reflektorima.

Ukoliko su lusteri i plafonjere u vašem domu zauzeli posebno mesto, onda jednostavno kupite nove led sijalice i zamenite postojeće njima.

Led rasveta štedi struju jer koristi do 10 puta manje električne energije, traje dosta duže i kupcima nudi 2 godine garancije.

Posetite najveću robnu kuću u gradu Doo Tišma u Beogradskoj ulici BB,  jer  vas tamo očekuje najmodernija  oprema, najpristupačnije cene, kao i niz pogodnosti pri plaćanju.Radno vreme je  svakim radnim danom 8-19:30h  i subotom 8-15h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here